1068 Budapest, Vörösmarty utca 60
Búcsúztatók
JUHÁSZ GERGELY

Tisztelt Gyászoló Családtagok!

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutassam magamat és hívatásomat.
Juhász Gergelynek hívnak, 1979-ben születtem Miskolcon.

Gimnáziumi tanulmányaimat Sárospatakon és Miskolcon végeztem. Érettségit követően Teológusi és Pedagógusi diplomákat szereztem. Polgári és Egyházi búcsúztatásokat 2005 – től végzek Budapesten és Vidéken egyaránt. Sok gyászoló család búcsúzott már hozzátartozójától közreműködésemmel. Mind az Egyházi mind a Polgári búcsúztatást Hivatásként élem meg. A búcsúztatásokat – a visszajelzések alapján – magas színvonalon elismeréssel végezem a gyászoló családok részére. A célom, akár Egyházi akár Polgári búcsúsztatásról legyen szó, hogy személyes, közvetlen, bensőséges és meghitt lehetőségét adjon a családnak , barátoknak az igazi búcsúzásra. Hiszen mindenki azt szeretné, hogy a végső búcsú valóban szép és méltóságteljes legyen.

A Búcsúztatás számomra elsősorban HIVATÁS és SZOLGÁLAT, amit csak alázattal, empátiával , jó lélekkel és SZERETETTEL lehet végezni!

Dr. DULAI ROLAND

Tisztelt Gyászolók!

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzak. Dulai Rolandnak hívnak, 1978-ban születtem Egerben.

Gimnáziumi tanulmányaim elvégzését követően az egyetemi évek során Teológus és Kultúra történész diplomákat szereztem. Polgári és Egyház Búcsúztatásokat 2004 – től szolgálatkészen végzem Budapesten és Vidéken egyaránt. Az elmúlt évek számos gyászoló család búcsúzott hozzátartozójától, jó ismerősétől az én közreműködésemmel. Mind az Egyházi és mind a Polgári búcsúztatást Hivatásomnak tekintem és élem meg. A búcsúztatásokat az évek alatt magas színvonalon elismeréssel végezem a gyászoló családok részére. A személyes találkozás lehetőségét megadva, meghallgatva a családokat, személyre szóló búcsúbeszédet készítek – amelyet ha szükséges, a családdal egyeztetve kérésüknek megfelelően kijavítok – hiszen mindenki azt szeretné, hogy a végső búcsú valóban szép és méltóságteljes legyen, – mert itt szembesülnek azzal, hogy az élet valójában véges, és soha vissza nem térő alkalom, hogy élhetünk.

Hiszem és Vallom, hogy ezt a nemes faladatot, amely egyben szolgálat, csak megfelelő lelkülettel, empátiával, és legfőképp szeretettel lehet végezni!

SZABÓ TAMÁS

Szabó Tamás vagyok, 1975 -ben születtem. Korábban református – protestáns lelkészként végeztem, hittudományi egyetemi diplomával rendelkezem, mellette pasztoral-teológiával, lelki-gondozással foglalkoztam és jelenleg is foglalkozom.
Kérésre polgári és egyházi – alapvetően református, protestánsjellegű temetési szertartásokat végzek. 

Egyházi és Polgári búcsúztatóként is több éve tevékenykedem, a gyászoló családok elégedettségére.
A gyászoló családok és hozzátartozók kéréseinek megfelelően állítom össze a búcsúztatót, amit igény szerint átbeszélünk, illetve szövegét előzetesen megtekinthetik a családtagok, amennyiben ezt kérik.

MOLNÁR ENDRE

Tisztelt Gyászoló Családtagok!

Molnár Endre vagyok. 1973-ban születtem. A középiskola elvégzése után Veszprémbe, Lelkészképző főiskolát végeztem, amit 2000-ben fejeztem be. Azóta végzek búcsúztatást (felszentelt papként), mint egyházi, mint polgári vonalon. Célom volt mindig az emberek személyes megismerése, a személyes kapcsolatfelvétel, mert egy búcsúztatás is akkor lehet csak teljes, ha bele tudom magam élni a hozzátartozók érzelmeibe, a gyászukba. Nálam a legfontosabb az, hogy az elhunyttól úgy tudjak elbúcsúzni, mintha az én hozzátartozóm lett volna. Nem akarok elbeszélni a gyászolók feje felett, üres szólamokat mondani, ami nem a gyászolókhoz szól. Egy búcsúztatás legyen személyes, szép, és szóljon a gyászolókhoz, legyen üzenete az itt maradottakhoz. Ez a cél vezérel, amikor egy búcsúztatási szöveget összeállítok. Keressen bizalommal!

SZILÁGYI MÁRIA

„Az életnek véget kell érnie, de a szeretetnek nem” /M.Albom/
Szilágyi Mária vagyok, az Egri Tanárképző Főiskolán népművelés-pedagógia szakon diplomáztam. Hosszú éveken át humán területen dolgoztam, alkalmam volt megismerni az emberek minden rezdülését. Az évek során saját szomorú tapasztalataim is ráébresztettek arra, mennyire fontos a segítő kéz, és néhány megnyugtató szó életünk egyik legfájdalmasabb időszakában. Hospice területen közelebb kerültem az elmúláshoz, és nemcsak a távozók, de az itt maradó hozzátartozók lelkéhez is. Immár ötödik éve hivatásomnak tekintem a polgári búcsúztatást. Mindig arra törekszem, hogy a gyászoló hozzátartozók kívánságát maximálisan figyelembe véve nyújtsak segítséget a legméltóbb búcsúhoz.
Keressen bizalommal.

PATYI ZSUZSANNA

Patyi Zsuzsannának hívnak, több mint 10 esztendeje foglalkozom Polgári búcsúztatással. Empátiás készséggel és segítőkészséggel igyekszem, ellátni ezt a nemes és szép feladatot, mindig a családok szolgálatába állni. Mára hivatásommá vált ez a munka.

A személyes tapasztalatom és visszajelzések alapján úgy gondolom, hogy számomra ez nem munka, hanem elkötelezettség, – igazi hivatás.
Amit szeretnék továbbra is a gyászoló családok vigasztalására fordítani, időt és energiát nem kímélve.

Keressen bizalommal!

Kérdése van?

Készséggel állunk rendelkezésére!